Torsåsinvasion, babylycka, scoops och Dabrowski?

januari 4, 2010

Det blev sent. IGEN. OMG (oh my God) vad jag är sliten idag. ALDRIG mer alkohol. MEN det är så svårt att gå hem när man träffar så roliga, spännande och trevliga människor. Jag mötte upp svenskgänget på Nikki Beach och träffade underbara Cia och hennes vän Malin. Cia frilansar som fotograf och har plåtat för Svensk Damtidning sedan 87… Mr Petré var givetvis där. Känner den mannen alla? Visserligen är han Sveriges bästa kändisfestmaker men ändå? “Monaco John” och “Rödabyxor Henning” var givetvis också där. Vilka partyprissar. Blir de aldrig trötta? John bor granne med typ tennisstjärnan Nadal i Monaco och har ett “litet” hus utanför London som är större än Siggesbo. Ett nytt ansikte för kvällen var Martin Lorentzon, grundare av Spotify. What a man. 

Hmm japp svårt att gå hem var det och det fick jag sota för idag. Nu kommer jag inte ens titta på glasen oavsett hur fin champagne som serveras eller hur goda drinkar det än bjuds på.

Miami 2010 020

Försökte sola lite idag men trots klarblå himmel är det verkligen svinkallt. Hoppas hoppas på bättre värder snart.

Fick idag möjligheten att vara med i dejting programmet “Dajting i Mörker” på kanal 5, som ska sändas i vår. Hmm I don’t know but I don’t think so… Haha!

Och idag kom hon äntligen till världen. Ännu en liten prinsessa är född i RLC-familjen. Smilingmom födde idag en liten välskapt tjej. Välkommen till världen fina du och supergrattis Anna och Henrik. You rock! All kärlek och tankar till er! PUSS!

Till min glädje kan jag konstatera att ni är många som läser min blogg. Det glädjer mig otroligt mycket. Extra kul är att hela Torsås verkar läsa den. Min gamla hemort där jag är uppvuxen och gick i skola. Kul! Hej på er!

Och så var det ju det här med journalistiken. Det är otroligt kul! Och spännande scoops är alltid kul. Jag har ett par på gång. Fast roligaste är nog de lååånga exklusiva intervjuerna. Har pratat med Aftonbladet en hel del två dagar i rad nu och jag hoppas att de inser att jag är nya Stina Dabrowski… 😉 Ett heluppslag varje vecka i söndagstidningen är bara början. You will see. Aftonbladet ska vi köra eller ska vi köra?

Ja, ska ni med mitt tåg eller?

(idag har jag ätit “ödmjukhetspiller” till frukost)

Miami 2010 019

Miami 2010 012Miami 2010 015

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Torsåsinvasion, babylycka, scoops och Dabrowski?

Peter / januari 5, 2010

Grymt häftigt med Aftonbladet,,,, ser verkligen fram mot dina helsides krönikor !
Frågan är om AB klarar av att åka med på ditt tåg,,, det går ju då otroligt fort fram !!!
( det är en komplimang !!! )
😉

Må bäst !

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories