Torsås GOIF och falukorv

augusti 6, 2010

Foto0828.jpg

Ikväll var jag och kikade på mitt gamla fotbollslag Torsås GOIF. Tyvärr förlorade de med 0-2 mot Tvärskog. Skit också. Dock missade jag de båda baklängesmålen då jag kom rätt sent. Satt och åt potatismos och falukorv i pappas kök. Min favoriträtt, när han gör den. Var väldigt kul att se ”mina” gamla fotbollsgrabbar. De är så sygga! Särskilt i de svarta nya fina dräkterna de spelar i. Var ett helt gäng 83:or. Jimpan, Björn, Oskar, Martin och Johan. Bättre lycka nästa gång grabbar! Jag erbjöd mig som yttermittfältare…men det var bara Janne Eklund nappade, som jag stod och kramades med lite. Han och sonen Johan. Tydligen B-lagsmatch för Norra Tångs damer på måndag kväll. Men i Växjö! Tror inte det blir något. För långt. Och dessutom kanske jag ”bara” ska göra ingenting då. Jag gör aldrig ingenting. Gör ni? Har precis tagit ett kvällsdopp. Otroligt varmt och underbart. Känner mig lycklig. Älskar landet. Tror jag är en riktig lantis trots allt. Eller kan man va både och? Kontraster. Jag älskar dem. Imorrn ska jag på lite äventyr. På tal om kontraster.

Anna Benson Fotboll Torsås Goif 009.JPG

Anna Benson Fotboll Torsås Goif 005.JPG

Anna Benson Fotboll Torsås Goif 001.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories