Tisdagar med Morrie

juli 13, 2010

0_1.jpg

Läs den här boken! Kanske har du redan gjort det? Om inte så är den en del av livet. Boken har jag blivit rekommenderad i flera år, men varje gång jag har försökt införskaffa den så har den ständigt varit slutsåld. Min fina vän Anna S hade denna bok med sig hit till Malta, till min stora glädje. Som sagt; läs den!

Här följer ett smakprov. “En liten våg som gungar fram på oceanen och roar sig av hjärtans lust. Han njuter av vinden och den friska luften – tills han får se de andra vågorna framför sig som krossas mot stranden. Gud så hemskt, säger vågen. Titta vad som kommer att hända! Då kommer en annan våg. Han ser den första vågens bistra min och säger; Varför ser du så ledsen ut? Den första vågen säger; fattar du inte! Vi kommer att krossas allihop! Det blir ingenting kvar av oss! Är det inte hemskt? Då säger den andra vågen; Nej det är du som inte förstår. Du är ingen våg du är en del av oceanen”.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Tisdagar med Morrie

Janet Lilja / juli 14, 2010

Hej Anna!
Såg ditt inlägg om iPhone och jag kan säga att jag känner likadant! Är Samsung:are, har haft Samsung de senaste åren och har lite separationsångest då jag står i begrepp att byta telefon. Jag sjunger i Gabriels Du kan sjunga Gospel-kör i Malmö och det som får mig att ens överväga att byta över till iPhone är iPod:en och röstinspelningen på den, då jag har behov av detta för att kunna spela in våra repetitioner med Gabriel. Hur är den typen av inspelning på Galaxyn? Har kollat på Galaxyn och Samsung Wave också, vet du nått om den?

Mycket tacksam om du kan hjälp mig att utvärdera så jag kan bestämma mig!
Tack på förhand!

//Janet

Svara

    Anna Benson / juli 14, 2010

    Hej Janet! Galaxyn är precis som en iPhone om inte bättre… Jag är helt såld på Waven dock då kameran är outstanding (nästan alla bilder här på bloggen är tagna med den). Båda har till skillnad från iPhonen repfritt glas och håller väldigt bra om man tappar dem… Jag tappar telefonen rätt ofta. Har provat båda men gillar Waven. Den bästa telefon jag har haft. Vill man ha mer iPhone känsla är Galaxyn också perfekt. Lycka till! Anna

    Svara

Janet Lilja / juli 14, 2010

Hej Anna!

Tusen tack för att du svarade så snabbt. Skall bege mig ut i helgen och kolla och känna dem innan jag fullt ut bestämmer mig!
Kruxet är bara att jag har Telenor-abonnemang som jag förlänger och jag blev trumpen när jag såg att Telenor inte har Waven i sitt utbud, var himla sugen på den! Men tur då att Galaxyn finns!
Det där med hållbarhet och repfritt glas är ju super, när man har barn som jämt o ständigt ska låna för att spela.
Måste säga att dina bilder är verkligen outstandig, gott betyg åt telefonen!!

//Janet

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories