Tillbaks på pingisscenen?

april 28, 2011

I påskhelgen var jag ju som bekant i Skåne. Passade faktiskt på att träna lite pingis. Nja träna och träna. I löparkläder stod jag och loopade forehand mot Robert Erikssons backhand. Det var fan det roligaste jag har gjort på länge. Och trots att Robbans racket var snabbare än vad jag är van vid fick jag till det tillslut. Måste nog säga att forehandensläggan sitter där den ska. I alla fall om bollen kommer på samma ställe. Efter femton minuter vad det dags att låta “Team Mälarenergi” träningsspela. Hade inte ens någon träningsvärk. Kanske ska jag smygträna lite pingis igen? Det är ju trots allt rätt kul. Slängde ut frågan till Nina Vakkila som var min träningspartner i några år i Stockholm. Ring Nina så kan jag loopa forehand! Måste bara rota fram mitt gamla rack. Får jag använda det gamla limmet? Har aldrig hållit på med booster eller det vita trälimmet… Är bjuden till Frankrike nu i maj till min gamla klubb. Kanske borde höra om de behöver en femma? Inget är omöjligt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Tillbaks på pingisscenen?

Brain Seltzer / april 28, 2011

Men varför inte? Du är ju inte gammal, hur gammal var JO Waldner när han spelade sitt sista OS? 38 år och spöade fortfarande kineser och andra toppspelare. Han måste innerligt hata kineser eftersom han år efter år fortsatte spöa de i pingis.
9 SM-guld mellan 1983 och 2010, 45 år och tar SM-guld. Det är respekt, men kanske det var veteranklass?

Nej Anna, tycker du bara det är kul så är åldern inga problem. Finns gott om idrottare som legat på topp långt upp i medelåldern! Fast det är kanske lättare att ligga på topp som gammal inom kondistionsgrenarna jämfört med pingis som är lite mer kordination och teknik.

Kör hårt Anna! Förresten, ett signerat pingisrack…det vore något det! /J

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories