Tillbaks på mitt smultronställe

augusti 6, 2010

Foto0827.jpg

Nu har jag precis ätit lunch i mitt underbara sommarhus i Ragnabo. Så obeskrivligt härligt att vara här. Solen värmer och jag ska precis sätta igång och jobba lite med en kul grej. Will tell you more. Har rätt mycket kul just nu förresten. Fan vad jag gillar det. Visste ni förresten att detta smultronställe är rikskänt via Rix FM? Coolt tycker jag. Är jag en lantis? Bor jag mer på landet än i stan? Är det bra för min image? Ja.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Tillbaks på mitt smultronställe

syfte / augusti 6, 2010

vilket vackert ställe du befinner dig på…./syfte

Svara

    Anna Benson / augusti 6, 2010

    Tack snälla du! Det är underbart här! Jag njuter!

    Svara

Latest comments

Archives

Categories