Tillbaks på banan!

januari 19, 2011

Foto2343.jpg

Igår smög jag ner på beachen och knep någon timme i solen. Min Thailbränna är typ borta. Bra! Första dan på länge som det var varmt. Kul att träffa mina vänner Jesus och Alex också. Ska faktiskt bjuda Jesus på middag och bio ikväll. Han har fyllt 30. I morse spelade jag och Ian tennis. Jag förlorade 5-7, men skit i det. Var superkul och grymt bra match. Kul att vara tillbaks på banan. Jag har bra flow just nu och försöker rodda och bli klar med allt inför måndagens stora event. Vad händer då?

I morse åt jag spagetti och köttfärssås till frukost. Otroligt gott men väldigt knäppt. Har inte fått ordning på dygnsrytmen ännu.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories