Tiger Woods – skeva kvinnosyn!

mars 28, 2010

 ”Ingen på touren har pratat med honom”

ORLANDO Fjolårets British Open-vinnare och en av Tiger Woods bästa vänner, Stewart Cink, har känt Tiger ­sedan han var 16 år. Sedan Tigers otrohetsskandal exploderade i höstas har de inte haft någon kontakt – Tiger har bara haft mobiltelefon sedan en vecka till­baka, säger Cink, 38, i en ­exklusiv intervju med Sportbladet.

Efter Tiger Woods är Cink en av de största golfstjärnorna i USA. 2008 var han rankad nr 6 i världen och han är ständigt med i det amerikanska Ryder Cup-laget. Tillsammans har Tiger och Cink spelat i över 15 år tillsammans på touren och har blivit mycket goda vänner. Sportbladet träffar Cink i samband med Bay Hill – turneringen som spelas veckan före Masters. Det är då Tiger Woods ska möta publik, media och sina vänner på touren igen.

­– Vi har alltid väldigt kul ihop när vi ses men han och Elin har försvunnit helt sedan det som har hänt. Min fru som är väldigt god vän med Elin har inte heller kunnat nå henne. Det är ingen på touren vad jag vet som har pratat med honom efter det som har hänt, säger Cink.

Läs hela min artikel här

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories