The White Walkers och The Running Bazookas

augusti 21, 2014

IMG_1910_1

Igår kväll ringde Johanna in mig till Bellmansstafetten. Hennes jobb Bazooka skulle springa och hade anmält två lag men tydligen var de en man kort. Det är väl de närmaste kollegor jag kommer… Mitt i allt jobb tog jag tunnelbanan till Universitetet och tillsammans med typ 20 000 andra löpare sprang jag 5 km allt vad jag orkade. Alltså det var typ 15 år sedan jag tog tig på 5 km. Minns skoljoggen och Björseborundan. Vill minnas att jag hade en rekordtid på 18…något. Men kommer inte ihåg exakt. Sjukt snabb var jag i alla fall. På elitidrottstiden. Finns de där arkiven kvar? Skulle gärna vilja veta vad min tid var där i Torskolan. Och nej inte lika snabb är jag längre. Skit och tvi.

Mitt lag hette The White Walkers och Johannas lag The Running Bazookas.

20140820_200639_1 IMG_63306687463771_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “The White Walkers och The Running Bazookas

Latest comments

Archives

Categories