The Ravel Hotel New York

november 13, 2010

På torsdagen checkade jag in på Ravel Hotel. Härligt hotell som precis har öppnat upp en ny del efter kraftiga renoveringar. Man har 63 egendesignade rum. Hotellet ligger avlägset beläget och man bor bara där på grund av utsikten över Manhattan som är magnifik och oslagbar. Jag bodde i en svit med badkar mitt i rummet och en stor kingsize säng där man fick känslan av Manhattan vid sina fötter, både när man somnade och vaknade. En egen härlig balkong hade jag också att gå ut på. Jag saknade dock mängder av handdukar och vin i minibaren, samt en bra frukost. Minibaren var för övrigt full med annat samt små specialkrus med nötter, choklad och annat gott. Där fanns även ”rescue kit” och ”sex kit”.

Badrummet var designat att ligga mitt i rummet vilket kan vara spännande om man bor två. I lobbyn hade de något som jag aldrig tidigare skådat – vinkylar som var designade med fyra flaskor i varje kyl och med ett kort i handen köpte du ”avsmakning”, ”halvt” eller ”helt” glas. Otroligt läckert och effektivt. Jag tror jag testade över 15 viner. Personalen var för övrigt otroligt trevlig och tillmötesgående. Det ingår också shuttleservice och WiFi om man bor här. Har man aldrig bott utanför Manhattan (vilket jag tycker alla måste prova!) är detta ett utmärkt val. Utsikten är värt allt. Hotellet ligger på 8-08 Queens Plaza South i Long Island City. Cirka 10 minuter från Manhattan och 5th avenue/59st. Celebriteter som Katie Holmes, Al Pacino, Tracy Morgan, Fat Joe med flera har bott här. Läs mer här www.ravelhotel.com

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories