The Poodles skivrelease

april 21, 2011

Igår kväll var jag på hårdrocksbandet “The Poodles” skivrelease på Café Opera. Jag blev positivt överraskad och måste säga att jag gilade musiken mycket. Visserligen spelade de akustiskt vilket tilltalar min öron mer, men hur som var det grymt bra. Kul! “Kicken” som spelar trummor i bandet skämtade loss. Han härmar alltid mig när jag pratar småländska. Me not like. Träffade fina Tobbe också som var extra snygg kvällen till ära. Jag och Fredrik försökte se lite rockiga ut. Jag hade mina vaxade G-Star byxor. Like them.

Bilder lånade från www.finest.se se hela albumet här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “The Poodles skivrelease

K-art / april 21, 2011

Jag gillar den gubben som är på första bilden men jag kommer aldrig ihåg hans namn…

Svara

    Anna Benson / april 21, 2011

    Noppe! Han är skön! Kram

    Svara

Latest comments

Archives

Categories