The Back-Up Plan

april 30, 2010

Igår kväll var jag på bio på Lincoln Road. Älskar den bion. Känns som min hemmabio. En “White hot chocolate” från Starbuck’s och en popcorn gjorde liksom susen. Can’t be without my popcorn. Såg filmen “The Back-Up Plan” med Jennifer Lopez och Alex O’Loughlin. Den sistnämnde var så snygg så jag nästan dog… Lopez är ju som alltid vacker och gjorde en bra insats. GRYM film! Skrattade massor. Så underbart härligt när man skrattar mycket. Filmen hade faktiskt galapremiär här i Miami för några veckor sedan med en viss latino-Lopez på röda mattan. Tyvärr missade jag det… Hmm! Vet ej när den har premiär i Sverige men tror till sommaren. SE DEN! Jag undrar just om det är jag om 10 år…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories