Tennis and bridge. Life is good!

november 24, 2009

Kära läsare. Hehe skojar bara lite. Vilken fantastisk humor jag har. Inte alla som förstår den ibland bara, men jag skrattar dock. Sitter på Clevelander efter en skön och lugn dag. Käkar världens godaste sallad här. Ska snart pallra mig hemåt och lämna datorn för att hoppa i ett par high heels och ge mig ut i natten. Ska på ett dinnerparty med Greg och hans stab. Kul! (Ska dock inte äta igen ) Blir till och med hämtad… I don’t complain.

Pop-up kartan som jag fick av Snäckstar och Cia kom väldigt väl till användning igår i stora staden. Thank u girls!

Skulle lirat tennis idag med Carlos, men han bokade om tills imorrn i sista sekund. Då var jag redan dressad och stod på tennisbanan. Varför tog jag inte med mig mer tenniskläder? Verkar bli en del tennis. Träffade Luis… Mm. Trevlig kille den där Luis. Han ska ge mig lite lektioner. Tennistränare. Blir som sagt en del tennis…
Sprang istället. Inte heller fel. Satte mig sedan vid havet. Wow what a moment. Underbart. Liksom det bästa ljuset precis innan det blir mörkt. Överallt är det riggade fotostudios. Läste att det bodde över 1500 modeller i Miami och det här var efter New York den mest populära plåtningsorten…

Provade min smörgåstoaster idag. Den funkade. Får förresten fina rapporten hemifrån om Mosebacke, vilket glädjer mig. Allt funkar även där. Min pappa ska faktiskt bistå med en låååång julgran till gården. Kul! Cecilia, min granne, tillika ordföranden har tydligen övertalat honom. Bra jobbat!

Luftade herr cykel idag två gånger. Shit vad det värker i rumpan när jag sätter mig på honom. Wow. Luktar lite som Kina i garaget där han står förvarad. Och på tal om Kina så håller jag på att plugga kinesiska. Kan vara bra att kunna och jag har lätt för språk. Önskar att spanskan var lite vassare med tanke på att 25% som bor här är latinos… Pluggade bara det i 2 år i skolan och har praktiserat det alldeles för lite för att vara flytande. Tyska, franska och engelska är desto bättre. Och förhoppningsvis snart kinesiska. Skrattar hjärtligt för mig själv när jag uttalar vissa ord. Cha chi ha chi typ… Hmm. Men jag ska banne mig lära mig det hjälpligt i alla fall.

Har lite spännande grejer på gång som jag pysslar lite med! Will tell you more, but not now.

Cia har bokat sin biljett idag! Jippie! Så kul gumman! Familjen min kommer efter nyår också. Ska bli underbart!

Förresten Cia undrade om jag ville att hon skulle ta med mig något. Ja, tack. BRIDGEBLANDNING! Helst två eller tre STORA påsar.

Life is good.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 Comments on “Tennis and bridge. Life is good!

Frugan / november 24, 2009

Ska bli sååå kul :D!
Bridgeblandning, check!! Ngt mer? Du har en stund på dig att fundera..

Svara

jossan / november 24, 2009

Är så kul att läsa din blogg, kompisen 🙂 Och så klart ännu roligare att läsa att du har det så bra och att du redan lärt känna så många (vem hade tvivlat?)
När kommer frugan och hälsar på? Jag vill också (!!!) men vet inte om jag har tiden. Kanske kan jag börja min sommar hos dig och du sedan följer med till Cali?
Talk to you soon… mmmmmwwwwwah!!!

Svara

Snäckan / november 25, 2009

JAG ÄLSKAR BRIDGE!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Svara

admin / november 25, 2009

Jag älskar också Brigde! 🙂 Snäckan, får jag smaka! “Nä det får du inte…” Jossie, Cia kommer runt den 12:e tror jag till den 28:e… Kom då också! Sommaren känns långt bort och har ingen anining om jag ens är här då. Kom nu babe! Nyår… Moha!

Svara

Snäckan / november 27, 2009

Men älskade vän, jag hade gärna kommit men befinner mig med min älskade pojkvän i Thailand över jul och nyår 🙂 så next time och det kommer det att bli 🙂 då kommer vi och hälsar på, såå klart!
Puss

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories