Tecken och solstrålar

mars 17, 2010

Helsingborg 2010 013

Ibland är livet orättvist. Och vi de tillfällena undrar man hur han däruppe har tänkt egentligen. Jag lever efter mottot att jag tror allt har en mening på ett eller annat sätt. Men det kan vara svårt att tänka så i vissa fall, men det kan också vara enklare på något sätt. Man kan lära sig saker varje dag.

Idag sänder jag en extra tanke till en av mina bästa vänner alias ”Snäckan” som är en alldeles underbar figur. Hon miste sin mamma för ett år sedan väldigt plötsligt. Den 17 mars 2009 kommer därför alltid vara en speciell dag. Jag minns begravningen som var en väldigt fin dag och tror man på tecken så fanns där många. Solstrålen Snäckan i dubbel bemärkelse strålar i stort sett alltid och jag hoppas trots allt att du strålar även idag. Stor kram min underbara vän.

Den fina bilden är från Helsingborg för några veckor sedan när jag var där.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Tecken och solstrålar

Snäckan / mars 18, 2010

Å tack för dom orden min vän!!! du är underbar och betyder såå mycket för mig! Älskar dig!
Puss

Svara

Strandtennispartnern / mars 22, 2010

Kärlek till er båda… Ni är så fina. Puss och tack för att jag får ha er i mitt liv. Ni lyser verkligen upp det på varsitt unika fantastiska sätt.
Tack! Puss från S i Vasastan

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories