Taxinota = jordgubbar i Torsås!

april 24, 2010

Vilket njutbart liv jag lever. Det är fantastiskt. Jag har så mycket tid helt plötsligt. Tid till träning och vila – vilket är underbart. Jag tränar minst en gång om dagen. Ibland två. Ibland tre. Jag äter bra. Gröt varje morgon med en uppsjö av färska frukter, bland annat jordgubbar. Har till och med börjat äta grapefruit, då det sägs vara extra nyttigt. Känns väldigt bra.

Fick ett mail häromdagen på Facebook av någon som hette Kjell, som kändes bekant. Han var min gamla busschaufför när jag gick i skolan i Torsås. Ibland övertalade jag honom att skjutsa mig ända hem till Siggesbo. Hatade vägen mellan Farslycke och Siggesbo. Särskilt om min cykel inte var där och jag var tvungen att gå en halvtimme. Han försökte friska upp minnet på mig genom att berätta detta. Han berätta också att jag hade åkt taxi med honom några gånger (till min fars förtret – då pappa tyckte detta var onödigt). En gång hade jag betalat med några liter jordgubbar. Hmm, det lät som jag – så jag godkände hans vänförfrågan. Han berättade också att jag hade erbjudit honom att bli min privatchaufför i Frankrike när jag blev proffs där… Jag som trodde jag var ödmjuk. Hmm.

Fick också via FB kontakt med en “pingismamma” häromdagen, som jag gillar starkt. Kul att du läser bloggen Anitha! Tack. Och tack alla ni andra såklart. You make my days. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Taxinota = jordgubbar i Torsås!

Frida / april 25, 2010

Åhhh vad gott med jordgubbar!!! Blir sååå sugen. Mums. Ska plocka massor och bara sitta på altanen och blåsa bort alla måsten. Njuta av solen, jordgubbar och ledighet. Ska frysa in några och göra Strawberry Daiquiries (?). Ännu mera mums. Kul att du får kontakt med en massa gamlagodingar. FB är bäst eller Fb äger som Edde skulle säga. PUSSSSS

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories