Tack Värmland! Och lusasken!

november 14, 2015

DSC_2034

Jag är lite överallt just nu och samlar pengar till kampen mot cancer som ni vet. Och i ett samarbete med bilhallar runt om i landet så bjuder de in till en rosa kväll där jag även föreläser. Alla får bok med sig hem som jag signerar samt en liten goodiebag. Det är också en massa härliga utställare varje gång som bjuder på och säljer grejer. Det har varit tre sådana här kvällar nu och det har varit så lyckat! Dessutom ÄLSKAR jag att inspirerar andra och att föreläsa är ett stort privilegium. Jag kör min föreläsning “Why not?” som handlar om att våga och att tro på sig själv. Hojta om ni sitter på ett företag som vill dra ihop ett härligt mingel med föreläsning och välgörenhet i ett. Dessutom avdragsgill 🙂 I tisdags var jag i Kristinehamn i Värmland, även kallad Lusasken… och det smeknamnet fick jag givetvis förklarat för mig. Tack för det. Min fina tjej Susanne är faktiskt uppvuxen i just Kristinehamn. Supermysigt att vara där. K var såklart med och underhöll. Hon har snart sett hela världen typ. Tusen tack alla ni som kom. Totalt samlade vi 17 000 kronor denna kväll. Helt fantastiskt! U rock Kristinehamn!

Och tack fina Tomas Hermann som tog så fina bilder. 

DSC_2032 DSC_1946 DSC_1948  DSC_1998 20151110_175543-01 20151111_090118-01

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Tack Värmland! Och lusasken!

Anna Nilsson / november 14, 2015

Du ser glad ut och mår bättre. Ja lever en dag till. Läser det du skrev sist till mig om och om igen. Tack ! Fina du! Kramar

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories