Tack Springtime och Turkiet!

april 13, 2012

Japp nu är vi på väg hem från underbara Turkiet. Vilken fantastisk vecka! TACK Springtime för att såna här temaveckor finns där man verkligen får möjlighet att träna och tänja gränser. Tack också för att jag fick förtroendet att föreläsa inte minst leda grabbar på 1 mil i bergen (läs 1,5). Och alla ni underbara resenärer som satte lite skön tillvaro på den här veckan. Många underbara möten.

Gårdagen avslutades med träningar (såklart) i solen innan en härlig konsert och middag väntade. Jag har hunnit med en massa denna vecka men jag grämer mig över att jag missade bästa Jonas Hedqvist alla dansklasser. Damn! Hoppas jag får en ny möjlighet Jonah! Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories