Tack för nu! Bloggar vidare på Aftonbladet!

mars 26, 2010

Anna Benson Vinjett Sportbladet

Kära läsare! Tack snälla för att ni har följt mig på min resa. Det känns otroligt kul att så många har läst var eviga dag här på min hemsida. Det har varit en underbar tid med alla er, men nu kommer jag att blogga vidare på Aftonbladet. Då jag jobbar en hel del med just Aftonbladet känns steget naturligt. Jag testbloggade för dem under bordtennis-SM och med över 16 000 besökare var det trevligt att sätta sig vid förhandlingsbordet. Vi är nu överens och jag tycker det känns otroligt kul och inspirerande att de tror på mig. Jag håller alla tummar för att ni vill följa med mig där på nya äventyr. Den nya adressen är http://blogg.aftonbladet.se/benson Puss och kram tavelram

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Tack för nu! Bloggar vidare på Aftonbladet!

Mats Johansson / mars 4, 2011

Hej Anna!
Kul att du är hemma och tar dig an detta SM. Jag kan tyvärr inte vara där i egen person, men litar på att du gör ett så bra jobb med rappoteringen så att det nästan känns som att man är där.
Lycka till med allt!!!!

Din gamla klubb kompis & Tränare

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories