Tack Christos!

juni 19, 2013

Christos Neo grundare av Christos Masters skålar på scen

Igår spelade jag golf och tävlingen Christos Masters hela dagen på min hemmaklubb Kungsängen Golfklubb. En galen dag. Christos Masters är Sveriges största kändisgolftävling och omåttligt populär. I år har tävlingen 10-års jubileum och Christos säger att det nu var sista gången. Jag önskar jag kunde återge den i bilder men det gör den inte rättvisa. Utan måste upplevas. Förutom incheckningen som tar trettio minuter med alla otroliga gåvor från alla sponsorer till alla hål där man blir bortskämd med mat och dryck och aktiviteter. Verkligen en fantastisk dag. Tävlingen tar cirka 7 timmar så man är rätt mör efteråt. På kvällen vankades det bankett på Café Opera i vanlig ordning och den ena efter den andra belönades. Trots att jag var ok nöjd med dagens spel fick jag inget pris men Tone Bekkestad däremot vann en säng bland annat. Not bad! Under kvällen delades hela 27 priser ut och på scen fick vi se uppträdanden av bland annat Medina och Erik Segerstedt. Tack snälla Christos Neo för en fantastisk tävling!

Tack också Nike Golf som kittar mig så vackert och tack även mitt lag med Henrik, Martin och Sophie. Bilder lånade från Improveme.se, finest.seCawamedia samt Karin Törnblom.

Anna Benson i Nike Golf spelar på Kungsängen Golf Klubb

Christos Masters 2013 - Sveriges största kändisgolftävling
Christos Masters 2013 - Stefano Catenacci golfar med Anna Benson

Christos Masters 2013 - Sveriges största kändisgolftävling
Anna Benson i Nike Golf och Sophie Uppvik spelar på Kungsängen Golf Klubb
Tone Bekkestad vinner en säng från Carpe Diem på Christos MastersCafé Opera     Johanna Celion och Anna Benson med Tuomas Mäki Nike Golf

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories