Sveriges renaste vatten?

september 21, 2014

image

I Södertälje. Var jag inte det förra söndagen också i bilen och bloggade på väg hem? Helgen innan var det nog. På väg hem från Småland. Lillasyrran körde minns jag.

Är så avslappnad och lugn. Vilken underbar miljö i Bergslagen. Lugnet och atmosfären på Loka Brunn. Inte det här spa-iga hittapåiga utan helt naturligt. Lugnt. Vi hade tur i spa-anläggningen med tiderna. Var nästan tomt när vi var där. Tomt och lugnt. Trots att det var fullbokat. En massa olika bad i olika temperaturer och såväl ångbastu som finsk. Bäst var poolen utomhus. Det regnade i morse och vi satt ute då i hett vatten samtidigt som det regnade på överkroppen. Magic. Tog massage i morse också. Behövde det. Så skönt. Med het gyttjebädd som uppvärmning. Gyttja från botten på en av sjöarna. Här finns också en vacker kyrka där många gifter sig.

Och så det rena vattnet. Det vatten som så många konsumerar landet runt. Vi duschade i det. Dock utan kolsyra. Otroligt friskt och gott. Lite hysch hysch om var det är borrat och var tankbilarna hämtar vattnet varje dag för  att buteljera i närliggande by.

God trerätters med det där lilla extra. Och vinlistan ska vi inte tala om. Hela Spendrups portfölj. Rätt många blad att vända. Smygkikade i vinkällaren också… Galet. Ja, har ätit och druckit sjukt gott i helgen. Bland annat i Grythyttan också. Mer om det i nästa inlägg 🙂 Nu Södermalm…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories