Sverigeresan går vidare…

juli 17, 2014

image

Nu rullar bilen igen. Verkligen en riktig Sverigesemester. Johanna kör och jag bloggar. Vi bytte precis. Pitstop i Värnamo. Vi är på väg mot världens bästa Helena i Göteborg. Ska hänga där ett dygn innan ett tredagars bröllop i Åmål. Längtar. Både till bröllopet och Helena. Har lite klänningångest – what to wear!? Har tre klänningar med mig men kan inte bestämma mig!

Behöver jag säga att bilen är fullpackad?

Det sista vi gjorde på Öland igår var att hälsa på min lillebror som hoppat in extra i jordgubbsförsäljningen. Igår stod han på Ölands köpstad där pappa har hand om jordgubbsförsäljningen.

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Sverigeresan går vidare…

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories