Svenne & Lotta helt rumsrent?

augusti 5, 2010

Anna Benson Sommaren 2010 010.JPG

Igår träffade jag Svenne & Lotta. Tänk att de håller än. Svenne & Lotta är väldigt trevliga, men lite säregna tycker jag. Jag minns Turkiet och ett flygplan. En mycket särskild upplevelse. Say no more då det inte är helt rumsrent, även om Aftonbladet skrev många löpsedlar. Jag brukar inte tillägna någon något inlägg, men det här inlägget tillägnar jag min kompis Svenne.

Anna Benson Sommaren 2010 015.JPG

Anna Benson Sommaren 2010 016.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Svenne & Lotta helt rumsrent?

kyrksyster / augusti 5, 2010

Svenne sjunger numera i kyrkokören – så vad som förut varit må vara glömt! *skrattar*

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories