Svarte Petter och 400 snäckor

januari 20, 2010

Miami 2010 027

Igår var sista dagen för min systers familj. Kändes lite vemodigt. Kommer sakna dem. Är så glad för all den tid jag fick med familjen de senaste två veckorna. Det är så sällan det sker. Vi fick ännu en dag på stranden. Spealde Svarte Petter och trots Ebbas tappra försök att avslöja vem som satt på svarten lyckades vi utse en vinnare på ett rättvist sätt. Edvin!

Vi hade vår vanliga picknick som är allt annat än hälsosam. Bra att den får ett slut trots att den är god. Men jag måste tänka på matchvikten. Fåglarna som är många, hittade snabbt till chipspåsen. Edvin sprang runt och jagade dem som om han aldrig gjort något annat. Puh. Äckliga fåglar!

På kvällen åt vi på Lincoln Road på ett väldigt mysigt ställe. Där måste jag äta igen! Syrran klarade av den sista shoppingen och inhandlade Converse till hela familjen. Ebba fick ett par lila. Såååå söta.

Edvin hade samlat snäckor som han tvättade varsamt och skulle packa ner. Snacka om övervikt! Jag började räkna men slutade på 380 och gav upp. Sååå många. Men fina var de. Tror och hoppas att familjen Persson kommer sakna Miami.

Vi kommer sakna er. Love u.

Imorrn onsdag ska jag på massor äventyr.

Miami 2010 030

Miami 2010 012

Miami 2010 009

Miami 2010 004

Miami 2010 001

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories