Svampskogen och kontrasterna

september 18, 2011

Jag njuter. Just nu finns det inget bättre ställe på jorden än landet i Småland. För tillfället sitter jag med benen i kors, blickar ut över havet, regnet öser ner, brasan sprakar och det blåser vilt utanför. Jag har massor ljus tända och vacker pianomusik. Faktum är att mitt piano nu finns på plats här, vilket är väldigt härligt. Jag har inte spelat på flera år. Jag älskar Ragnabo och mitt sommarställe. Det står en duk som väntar på att målas på stafflit. Men först ska jag skriva. Mitt manus till min bok “C” håller på att finslipas och jag har några timmar framför mig. Det är så otroligt härligt och inget slår detta. Vill stanna här lång tid.

Pappa bjöd på middag och mina syskon och farmor var där. Min lillebror Emil var dock saknad. Så underbart att få träffa min familj. Följde med min syster hem som visade det gigantiska stall de bygger. I morse var pappa, faster och jag i svampskogen i Gullabo. Gud vilka små gula guldkorn det fanns lite här och var. Kan inte minnas när jag plockade svamp senast. Har jag någonsin gjort det? Fantastisk kvalitetstid. Jag älskar kontrasterna i mitt liv.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories