Sunday Bloody Sunday

april 26, 2010

Igår hade jag en helt fantastisk dag. Först en lång golfrunda med två tjejer som nog borde fundera på att byta sport. Wow vilken tid det tog. Kul var det i alla fall och all golf har satt sina spår, framförallt i handen… Känner att jag är på gång i år! Ska fan sänka mig en hel del. Efter rundan mötte jag upp underbara Anna & Micke på La Piaggia. Gå dit! Super härligt ställe längst ner på South Point. Dock privat och “Only for members”. Trots att jag inte är någon medlem gick det rätt lätt ändå. Fattar inte varför det alltid är så lätt? Åt supergod mat och drack gott rosé medan solen värmde gott. Kvällen avslutades på Espanola Way och en god mojito. Livskvalité.

Förresten älskar mina nya Versace brillor. Visst är de fina?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Sunday Bloody Sunday

Pe / april 27, 2010

Meh! Hur ska vi kunna gå till La Piaggia? Lite väl långt gumman… Och ta det lugnt med golfen, jag spelade 5 hål på 30 över par senast så jag känner mig het inför RLC golfen. Not. Kul att se att du lever livet och mår bra, assnygga brills! Miss U! Pöss

Svara

Anna / april 29, 2010

Kan bara hålla med! Kanske måste prova den där konstiga sporten ändå… fast sen…mejby. Jättefina solglasögon!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories