Style by Valerie Aflalo

oktober 25, 2013

Anna Benson i Valerie Aflalo kläder

Igår styrde jag bilen till världens bästa gäng på Tyrgatan i Stockholm. Valerie Aflalo och hennes team sitter där och jag älskar att komma dit! Alltid väldigt kul häng. Igår skulle jag bli stylad och hitta lite nya trevliga kläder för vintern. Och om jag hittade!? Allt är så jäkla snyggt att jag blir tokig! Hittade en (fusk)päls som går lite i vinrött och som är superhärlig nu när det börjar bli kallt. Inte minst en klänning i samma toner. Jag ska ha det på måndag bland annat på Rosa Bandet-galan. Visst är det snyggt? Pälsen som även finns i beige hittar du här och klänningen hittar ni i butiken på Mood.

Valerie är så het just nu! Hon gillar nog inte att jag skriver det eftersom hon är så ödmjuk men ALLA vill ha hennes kläder just nu. Kolla bara i tv-rutan får ni se.

Anna Benson i Valerie Aflalo kläderAnna Benson i Valerie Aflalo kläder

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Style by Valerie Aflalo

Millan / oktober 29, 2013

Tack Anna för att du använder fuskpäls. Pälsindustrin är fruktansvärd. Jackan är snygg och du är skitsnygg!!!

Svara

Latest comments

Archives

Categories