Stockholms bästa brunch?

september 12, 2010

0_0.jpg

Otroligt att jag har missat det här! Idag var jag och Anna på Nordic Light på Vasagatan. Jag hade fått ett tips om deras otroliga söndagsbrunch. American style. Vi hörs vad bra! Träffade flera bekanta där som intygade att det här vår Stockholms bästa brunch. Kanske något prisy men nån gång ibland. Vi snackar inte frukostbrunch. Vi pratar hamburgare, popcorn, dessertbuffé och ja såklart allt annat det där vanliga. Lägg därtill schysst miljö och bra musik. Otroligt bra! Givetvis var det fullsatt och bordsbokning är ett måste (om man inte känner hovmästaren…). Worth a try folks! Anna och jag hade massor att prata om och jag är alldeles hes nu.

Och kära snälla söta rara Siv Malmqvist, jag vet att du heter Malmqvist och inget annat. Förlåt mig för att jag glömde ditt “M” igår i all hast. Siv Malmqvist it is!

Foto0045.jpg

Foto0040.jpg

Foto0044.jpg

Foto0041.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories