Stockholm life

maj 30, 2012

Igår hade jag verkligen en fullspäckad dag. Skulle tagit planet till Prag för att filma ännu en stad, men det är lite mycket på agendan just nu och fick flytta den resan några dagar. Sprang från det ena mötet efter det andra idag. Bland annat ett med Cancerfonden igen som känns så otroligt stort och viktigt. Can’t say no more.

Åt lunch på Hurry Curry som egentligen har alldeles för hög ljudvolym och ingen toppenmat (om man inte gillar lax typ), men dock var sällskapet världsklass bestående av Anna och Helena. Anna har jag inte pratat ordentligt med på så länge. Tiden rinner verkligen i väg ibland även om jag försöker påminna mig själv varje dag att försöka reflektera och stanna upp. Blev alldeles varm av att bara se A&H. Älskar er fina vänner och är så tacksam att ni finns. Skulle hämta bilen i Hötorgsgaraget, men där var full cirkus så jag fick komma tillbaka. En bil brann sades det. Tog några timmar innan jag lugnt kunde konstatera att min röda pärla fortfarande bestod i fint skick. Btw jag älskar min röda brillor som kommer från Occhio Optik i Moodgallerian.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories