Stiga goes Miami

januari 17, 2011

Benson Samsung Wave 011.jpg

Gud så härligt att vara tillbaks i mitt älskade Miami. Känner mig så hemma här. Tack och lov gör jag det i Stockholm också så det känns helt okej att jag snart ska byta hometown for a while. Sov över 14 timmar i natt. Ja, kanske längre. Tog ett bra tag innan jag gick upp. Så skönt! Svarade på en massa mail (sorry alla för så sena svar!). Sen åkte jag inlines. En av mina favoritsysslor här i Miami. Det är varmt och härligt ute. Love it. Det var apmycket folk ute idag. Nån marknad på Ocean Drive. Minns den från ifjol då min familj var här och hälsade på. Åkte i en Stigatröja idag. Kan inte minnas när jag senast hade pingiskläder på mig? Wow. Nu är ni väl glada Stiga? Men när ska ni bli lika snygga som min andra favorit Nike…?

Ikväll ska jag sätta igång med ett nytt projekt som jag kommer ha fullt fokus på närmaste veckorna. Håll tummarna!

Benson Samsung Wave 013.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Stiga goes Miami

Åsa / januari 17, 2011

Men Anna.
Du är skitsnygg i Stiga! Lite back to your roots, sådär. Även om Nike är mer flashigt, så vet du väl att allt klär en skönhet!
Min Olle kan ärva dina Stiga-grejjer när du tröttnar på dem 🙂 Just nu kör han med en Donic-tröja när han tävlar, ha ha

Kram

Svara

Åsa / januari 17, 2011

He will love you forever 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories