Stall Fredrik Persson

juli 14, 2011

Igår fick jag en guidad tur i det nya jättestallet hos “Stall Fredrik Persson”. Det är otroligt läckert och lyxigt. Hur kan ett stall vara det? Syrran har varit byggherre(dam) och satt detaljerna på plats. 1 september ska allt vara klart. Snacka om SPA för hästar. Mr Persson stod och lekte hovslagare. Full aktivitet. Hästar har aldrig riktigt varit min grej, men det vore kul att rida en sväng. När jag var liten gjorde jag just det men blev ständigt avkastad. Jag myste i en sekund med en duktig travare dock.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Stall Fredrik Persson

Brain Seltzer / juli 14, 2011

Det var riktigt fint. Jag har haft många hästar hemma och vet hur mycket jobb det är och hur mycket man skulle uppskatta ett riktigt utformat stall.
Detta stallet är ju något i hästväg, med denna storleken på ett stall så måste man också dra in lite pengar på verksamheten. De där djuren äter ju som hästar…
Många drömmer om att ha ett betalstall, hyra ut boxar och tro att de ska kunna tjäna pengar. Vet flera hemma som gör det, men det går inget bra.

Som sagt, jättefint stall. /Stalkern från obygden

Svara

Anna Benson / juli 14, 2011

Det är väldigt fint! Stallet är nog bland det finaste i landet. Fredrik och co har ju över 80 hästar i träning så nog är det lönsamt med tanke på resultatet. Även om just stallet kostar åttasiffrigt och väl över det. Jag är som sagt ingen hästtjej men står gärna vid målgången och hejar. Inga ridhästar här inte…

Svara

Heiki / juli 14, 2011

Hej Anna
Hoppas du gav Åjo en lyckokram så att det går bra ikväll när hon tävlar.
Mvh Heiki

Svara

Anna Benson / juli 15, 2011

Heiki! Åjo är väl alltid lyckosam!? Kul att du läser bästa! Snart hjälm och annat i hamn.

Svara

Latest comments

Archives

Categories