Spritter i kroppen

maj 10, 2010

Ibland ser jag ut som 7 år på bild. Ja, tydligen även i verkligheten för det händer rätt ofta när jag ska beställa alkohol att jag måste visa mitt id-kort…. I USA måste man vara 21. Jo, jag tackar. Ålder har aldrig spelat någon roll. Jag har alltid levt i den värld jag har velat. Det känns bra. Och är det inte härligt att vara föränderlig.

Mitt nya ord och jag älskar det. Och beundrar alla som är det.

Vad hittar du på idag? Denna vecka är full av möjligheter. Det spritter i hela kroppen. Njut! Lev här och nu. Jag ska till poolen och njuta efter några timmars jobb på förmiddagen. Har en dejt…Ikväll är det hårdträning på David Barton.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Spritter i kroppen

Fridas friend Freddie / maj 15, 2010

Bra text.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories