Spring för livet Sara Varga

maj 19, 2011

Foto3329.jpg

Gillar ni Sara Varga? Trots att hon inte vann slog hon igenom stort i samband med Melodifestivalen. Hennes låt “Spring för livet” har legat etta på Svensktoppen 7 (!) veckor i rad. Inte illa! Jag har jobbat ihop med Sara för ett par år sedan och hon är en väldigt duktig tjej! Jag unnar henne all framgång. Att hon dessutom är mycket trevlig och alltid lika vänlig och rar är såklart ett plus i kanten. Jag vet att hon inte gillar det när jag använder ordet “mångsysslare”, men hon är verkligen en mångsysslare och sann konstnär. Hon har både skrivit bok och målar tavlor samtidigt som hon alltså släpper skivor. Köpte faktiskt hennes senaste skiva när jag cruisade hem från Småland för någon månad sedan. Bra! Buy it!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories