Spegel spegel på väggen där

oktober 20, 2010

Foto0611.jpg

Älskar min spegel, men känner mig väldigt liten när jag tittar in i den. Ja, ibland känner jag mig väldigt liten överhuvudtaget. Det är härligt att få göra det ibland särskilt om man får krypa upp i någons famn samtidigt.

Just nu har jag “innedagar” trots att det är strålande sol ute från klarblå himmel. Hade varit lättare att vara i Sverige där det regnar har jag hört. Men har bra flow just nu och måste ta tillvara på det. Dessutom har jag många månder kvar här så sola kan jag göra en annan dag. Precis avslutat min inlinesrunda och nu frukost och skriva. That’s my life. Hoppas ni mår bra därute! Kram

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories