Sover du naken?

augusti 18, 2010

Jag tycker det är helt underbart att sova utan kläder. Naken. Nej, jag är inte så mycket för en massa silkestyg även om det är snyggt. Jag vill känna mig fri. Det gör jag utan kläder och när jag skriver sådana här inlägg. Sover du naken?

0_0.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Sover du naken?

yrvaedret / augusti 18, 2010

Sover alltid naken, förutom då jag har den där veckan varje månad. Inte så fräscht kanske. Finns det något värre än trosor som åker in där bak eller gör ont i höften när man sovit på samma sida en längre tid?

Svara

Maria / augusti 18, 2010

Klart jag sover naken!!!

Svara

Desdichado / augusti 18, 2010

sover gör jag i allafall

Svara

onthree / augusti 18, 2010

Självklart! Som du säger: man känner sig fri, skönt!
Och likaså åker det mesta av direkt när jag kommer hem, sååå jobbigt med en massa åtsittande kläder (jobbet har en viss dresscode) när semestern tillbringats i inget mer än shorts och t-shirt/linne

Svara

Latest comments

Archives

Categories