Sött och skitkul!

oktober 16, 2010

Foto0590.jpg

Jag åt middag på Delano ikväll igen. Varför kan jag inte välja något nytt? Är jag tråkig? Tog ankan idag. Så otroligt god. Fina Aldo stod för sällskapet. Otroligt lugn och skön middag då gårdagen gjorde sig påmind. Hade mina favoritskor på mig kvällen till ära trots att rosetten på den högra foten har haft sina bättre dagar. Fick en supersöt i (dubbel bemärkelse)  födelsedagsdessert och Aldo sjöng ja må hon leva på svenska. Sött. Nu somnar jag som en stock och ser redan fram emot att fylla 28. Det här var ju skitkul!

Foto0556.jpg

Foto0575.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Sött och skitkul!

QueenKatarina / oktober 16, 2010

Anna,GRATTIS i efterskott. Snygga skor. Ha det.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories