Sörenstam: Är du fotograf också?

maj 13, 2010

Även om mina bilder har funkat och till och med blivit rätt bra då och då kände jag att det var hög tid att pynta min fina systemkamera. “Halkade” mer eller mindre in en kamerabutik. Spontan som jag är gick jag därifrån med både det ena och det andra. Ett låååångt objektiv som “fångar” de flesta på flera hundra meter. Ny lins. Cool och bra kameraväska så jag slipper se ut som en turist. Flashig blixt med mera. Ja, fan det känns väldigt bra. Nu känner jag mig som en “riktig” fotograf (även paparazzi). Watch out gott folk! Maybe I will catch you.

Minns så väl min första intervju med Annika Sörenstam när jag halade upp min stackars ynkliga systemkamera och hon undrade efter en timmes intervju om jag var fotograf också…  – Japp!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories