Sonja, Shirley, Sanna & familjen

december 9, 2010

Foto1593.jpg

Dagens slutdestination var Kalmar. Då tåget var något sent gjorde jag inte lika blygsam entré som tänkt, men dock ändå rätt smidig. Det första jag fick höra var Sonja Aldéns fantastiska framträdande “Pie Jesu”. Wow. Hyfsad start. Jo, jag vet det började lite innan, men som sagt det där förbannade skittåget ni vet. Fuck that. Tjejerna och så även Björn Kjellman lockade fram otroligt många skratt. Bäst vara hela “Kalle Ankas Jul”. Så kul! Särskilt “Askungen” där tjejerna ej kunde hålla sig för skratt. “Holy Night” var också riktigt bra. Underbart att få julstämning av dessa människor. Har ni inte redan bokat biljett så gör det! www.julkonserten.se  I Kalmar var det stående ovationer och tydligen är gänget bortskämda med det efter varje konsert. Jag vet att jag har rätt mycket läsare i Skåne och imorrn är det Helsingborg och Idrottens Hus som gäller och på lördag Baltiska Hallen i Malmö. Gå dit! Och kom ihåg de stående ovationerna för tusan. Kalmarsalen är för övrigt en fin konsertlokal. Björn Kjellman är tokrolig.

Sist men inte minst avslutades kvällen på (nya?) Enesto i Kalmar med syrran och co. Härligt att träffa dem också. Japp, träffade faktiskt hela min familj idag. Love u. Natten tillbringas i mitt gamla tjejrum i Siggesbo hos papsen. Sleep tight! Och tack bästa S för allt idag.

Foto1595.jpg

Foto1590.jpg

Foto1597.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Sonja, Shirley, Sanna & familjen

Carro / december 10, 2010

har du fler bilder? kan man gå i stockholm?

Svara

Jessica Arvidsson / december 10, 2010

Åh, vad mysigt det låter! Jag fullkomligt älskar julkonserter i allmänhet och dessa tre damers stämmor i synnerhet. Skulle så gärna vilja se dem i Halmstad på onsdag. Hjärtat och magen säger; “Vad väntar du på? GÅ DIT!” Plånboken säger; “Sätt dig i soffan med en glögg och kolla på Bonde söker fru”…

Svara

    Anna Benson / december 12, 2010

    Jessica! Du MÅSTE gå! Kom igen nu! Johan kan väl ge dig en tidig julklapp? Var väldigt mysigt och bra. Inte minst roligt. Vi har ju en speciell connection till ängeln Sonja så go! Och “Bonde söker fru” vad är det? KRAM!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories