Sonja Aldén på Skansen

juni 28, 2010

Foto0276.jpg

En av mina bästa vänner Sonja Aldén hade en väldigt mysig konsert igår mitt på blanka dagen på Skansen. Jag brukar skoja med Sonja att hennes musik är som balsam i mitt hår… vilket är sant. Stora delar av kompisgänget var samlat som de trogna fans vi är. Min älskling Kristian Tåje körade bakom och bjöd på en underbar duett tillsammans med Sonja med låten “Du är en del av mig”. Min favorit är nog som alltid “Till en ängel”, men man kan inte låta blir att sjunga med till alla andra låtar heller. You rock babe! Tack och kärlek.

Fy skäms Skansen för den usla marknadsföringen.

Bjuder på lite klipp; “Du är allt”, “Till en ängel” och “Songbird” (Eva Cassidy). Som sagt balsam för själen.

Anna Benson Sonja Aldén Skansen 026.JPG

Anna Benson Sonja Aldén Skansen 019.JPG

Anna Benson Sonja Aldén Skansen 030.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories