Söndagshäng och hyresgäst

februari 25, 2013

Idag träffade jag min gamla pingiskollega Sofia som bor i Florida sedan nästan fyra år. Vi hängde på mitt andra hem “Plunge”. Den gigantiska rooftopen ni vet. Längesedan jag var här och mycket har hänt. De ska faktiskt stänga hotellet i ett helt år för renovering. Inte klokt! Det som redan är sååå fint. Gabriel, Sofia och jag softade hela dagen och fick en härlig cabana av min fina vän TC som är manager. Vi låg och kollade på Oscarsgalan. Helt underbart. På kvällen gick vi på bio och åkte cab. Underbar söndag.

Förresten ni behöver inte se filmen “Side Effects”. Gäsp. Rooney var dock bra! Min gamla hyresgäst. Just det så träffade vi några galna killar utanför bion som hade klätt upp sig…ut sig menar jag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories