Sommarfest på Rosendals värdshus

juni 17, 2014

ROSENDALS WÄRDSHUS SOMMARFEST TILL KLICK O FOLK I FARTEN

Igår var jag i mingeltaget. Ja, ibland är det lite som en drog. Har ju aldrig provat droger men kan föreställa mig. Har man varit i Bulgarien i en vecka blir man väääldigt mingelsugen. Gabriel och jag var bjudna till sommarfest på Rosendals värdshus av Taste Pr. Mycket trevligt! Förr var vi sååå duktiga på att matcha och ringde alltid varandra innan för att stämma av. “Ska vi ha rött? Blått? Gult?” och så höll vi på. Nu är jag glad om jag hinner fixa håret… Hinner, ja prioriteringen har kanske förändrats. Hinner gör man väl alltid.. Om man vill. Väldigt trevlig kväll igår i alla fall – träffade en massa underbara människor. Och så åt jag chokladdoppade jordgubbar. Jag och Annika Jankell, som Gabriel gav sin jordgubbe till. Sedan kom regnet och vi åkte hem. Svensk sommar. Ja, förstå att det typ är sommar nu! Jihu! Jag är lite splittrad där dock. Gillar när jag jobbar om det är dåligt väder så att jag kan sitta inne och arbeta med gott samvete. Annars vill jag bara vara utomhus. Massor jobb nu. Blir alltid så när jag är ute och reser. Allt samlas. I morse var jag på en härlig frukost som jag ska berätta om sedan.

Förresten jag är helt kär i min vita kavaj som jag köpte i Köpenhamn på “Other stories”. Älskar den! Måste nästan har den i kväll igen (!). I kväll ska jag på något annat väldigt trevligt. Will tell u!

Tack fina Karin Törnblom för en härlig bild!20140616_184958_1

20140616_184859_1

20140616_180558_120140616_182506_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories