Some time off.

mars 31, 2010

Bortsett från lördagen så har det verkligen inte varit superduper väder här i Miami på en vecka kanske längre känns det som. Jag oroar mig för solbrännan. Har jobbat en massa istället för att lapa sol. Men så idag tittade den minst sagt fram. Så härligt. Till och med så härligt att jag efter lite snack med redaktion på AB kom överens om att jag gjorde mig bättre i ryggläge på stranden än på rumpan vid tennisbanan… Tack för det! Så härligt. En god vän tog med mig på SPA och det var otroligt härligt. Låg på 54 & Collins. Har inte varit så högt upp. Håller mig mest på South Beach. Däruppe är North Beach. Finns något som heter Middle Beach också. Dagen avslutades på USA kändaste Kubanska resaturang “Versaille”, i stadsdelen Little Havanna.

Imorrn ska jag jobba lite på förmiddagen men sedan blir det nog ryggläge på Plunge, my favourite place. Efter det ser det ut som om det är some busy days coming up.

Fick frågan “varför är du här” idag. Svårt. Jag vet inte exakt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories