Som VM typ

september 25, 2011

Idag är sista dagen på “Bokmässan 2011”, men igår var min sista. Galet mycket folk då allmänheten släpptes på. Jag hängde med mitt förlag och lyssnade på både Åsa, Carolina och Ola. Emma och jag sprang på Mia Thörnblom också. Alla är typ här känns det som. Återigen lyssnade jag på flera duktiga och intressanta författare däribland Emma Wiklund (snygg-Emma!), Kajsa Grytt, Tomas Bodström med flera. Är otroligt tacksam för de här dagarna. Hade jag spelat pingis hade det varit som att besöka SM för första gången. Fast tänk VM för så känns det. Ja, bara en metafor sådär. Nu ska jag köra neråt Skåne för att i Helsingborg sätta mig på ett tåg mot Köpenhamn. Nu börjar nästa grej. See u around.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories