Som en berg och dalbana. Utan dalar.

januari 19, 2010

Miami 2010 006

Lyssnar på iTunes. Mysigt. Saknar dock Spotify. Varar ju bara i 14 dagar utomlands. Har inget premiumkonto. Skit. Får prata med Martin som grundade det. Borde köpa ett premiumkonto.

Idag har solen verkligen varit framme!!! Klarblå himmel hela dagen och jag har ÄNTLIGEN fått färg igen! Jippie! Beachdag. Så skönt. Var faktiskt på Catalina en sväng i morse dock. Syrran och co har tagit för vana att äta frukost där. En sk ”Kickstart”. God är den. Var alldeles fullt där idag och en satkärring (ursäkta uttrycket) tog vår ena solsäng. Faktum var att jag hade lagt min röda stora handduk på den för att reservera den en halvtimme…men den slängde hon bort. Hon fick sängen. Men varför vara så himla otrevlig? Blir så ledsen på otrevliga människor. Tyvärr stjäler de så mycket energi. Jag gillar inte otrevliga människor. Vill träffa glada och trevliga människor. Vi gick efter en stund.

Tummen ringde idag från Stockholm. Äntligen är han hemma från Thailand. En minibrand hade utbrutit på övervåningen. Men inget hade kommit till skada förutom hela golvvärmen… Spännande. Längtar hem till mitt hem. Mina saker och min stad. Jag älskar Stockholm. Mina vänner. Snart är jag hemma. Men inser också att jag älskar det här och att jag inte har något emot att bo här då och då.

Pratade längeee med Aftonbladet idag igen… Har massor på gång! Så spännande! Vill dock ha min söndagsgrej. Kom igen nu Aftonbladet! Kör vi så kör vi!!!

Lovar att återkomma med mina artiklar var de publiceras, när osv.

Hela intervjun med Cynthia Nixon publiceras i nästa nummer av QX. Läs den!

Miami 2010 014

På onsdag kväll hoppas jag få en exklusiv intervju med en mycket välkänd herre och på torsdag med en mycket välkänd primadonna (dock ej Thörnberg). Sen lutar det mot San Diego/LA för jobb och förhoppningsvis New York en sväng för jobb.

Luftat Fröken Hoj flera dagar i rad nu. Glömt att skriva det. Gillar verkligen Fröken Hoj. Så härlig känsla när man kör henne. My beachcruiser.

Min lilla rosa kamera som har varit en trotjänare i ett par år var vattentät när jag köpte den men är det inte längre. Insåg det efter att Edvin lekte med den i poolen. Skit! Har bara min paparazzikamera nu och orkar inte släpa den everywhere. Mina rosa kamera har varit ett kärt och återkommande partytrick. Will miss u.

Åt middag på Lincoln Road ikväll med Gabbe. Min underbara härliga syster Frida kom också förbi för att ta med mat till hotellet och sin halvt sovande familj. Edvin är lite sjuk tyvärr. Jag (läs hästarna) har smittat honom. Gabriel och jag gick vidare en sväng till ett rätt öde Delano. Men jag älskar det stället ändå. Och det känns bra att Madonna har ägt det.

Inser att mina planer och liv ändras varje dag. Det är roligt och rätt omväxlande.

Som en berg och dalbana. Utan dalar.

Och ursäkta men vem är Helena Jonsson?

Miami 2010 004

Miami 2010 002

Miami 2010 007

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories