Soluppgång och solnedgång

december 3, 2011

Varje morgon när jag vaknar så har jag den här utsikten. Älskar att vakna med dagsljuset och drar därför aldrig ner persienner eller dylikt. Klockan är nästan exakt 06.00 när solen går upp utanför mitt fönster. Då är jag pigg och glad och har en massa skrivarglöd i fingrarna. Igår sken solen från klarblå himmel på eftermiddagen och då passade jag på att smyga upp på rooftoppen ett par timmar för att stjäla lite sol och hälsa på mina grabbar med TC i spetsen. TC är manager för hela Gansevoorth Hotel och är en god vän och ser alltid till att allt är toppen. Don är Food & Beverage manager och serverade världens bästa goat cheese salad även igår. Sitter (eller ligger) man kvar i de stora härliga rottingfåtöljerna till klockan är runt 17.30 så får man även vara med om solnedgången. Jag gjorde det igår. Så underbart vackert.

Till lunch lagade jag min livs första hela omelett, men ack så äcklig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories