Söderpromenad och besök

juni 28, 2010

Foto0281.jpg

Idag har varit en sån där skön härlig återhämtningsdag innanför mina murar, Och vad gör mina vänner när jag inte lämnar slottet? Jo, de kommer och hälsar på. Hade fina Gabbe på lunch samtidigt som jag och Princess Anna smaskade i oss syrrans bullar (som ännu finns i frysen). Otroligt mysigt. Tilla som måste vara världens snällaste och gladaste bebis var självklart med på ett hörn. Min balkong är lovely i solen. Står numera en grill där också och stoltserar. Återkommer om den. Hur som helst så gick Anna och jag en långpromenad i SoFo efter vi hade fikat. Kikade in på alla möjliga ställen. Typ Grandpa, Tjalla Maja (eller vad det heter) Urban Deli med mera. Söder är faktiskt otroligt härligt. Gick Götgatan hem som myllrar av människor. Spang även på Cia i folksamlingen. Underbar dag. Känns helt okej nu. Tack Anna och Gabbe för en supermysig eftermiddag. Love u. You made my day.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Söderpromenad och besök

Fridas friend Freddie / juni 28, 2010

Tjallamalla!!…
Puss

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories