So good to be home

december 1, 2010

annabensonhemms.jpg

Så härligt att vara hemma. Jag njuter verkligen! Har varit i källaren idag och grävt fram en massa vinterkläder (läs 5 olika jackor) bland mina 15 flyttkartonger med kläder. Förstå att hela min garderob är nerpackad. Älskar mitt hem. Eldat i öppna spisen och ångbastat. Min barndomskompis Malin kom förbi. Så mysigt! Vi åt faktiskt vars en pizza kvällen till ära. Imorrn är det jobb på schemat hela dan. Life is good.

0_1.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “So good to be home

Malin / december 1, 2010

Tack för igår! Jätte kul att träffa dig och käka pizza och mysa framför brasan! Kram

Svara

    Anna Benson / december 1, 2010

    Tack själv Malin! Hoppas vi ses på fredag! Kram

    Svara

Latest comments

Archives

Categories