Snowing in Stockholm

februari 8, 2012

Jag älskar såna här dagar när det snöar. I dag är det typ 3 minusgrader i Stockholm och det snöar supermysigt. Träffade en gammal klasskompis på frukost, men sen visade det sig faktiskt att vi inte alls gick i samma klass. Man kan inte komma ihåg allt… Sen mötte jag upp Helena och blev Helenaboostrad på hennes flashiga kontor. Reklambranschen ska alltid spä på. Forsman & Bodenfors kontor vid NK är inget undantag. Hade ett härligt samtal med mitt galleri idag som har en massa kul på gång. Me like big time. Och passande nog ska jag gå på vernissage nu. Hej hopp!

Och som sagt i kväll på Kanal 5 kan ni kika på mitt avsnitt av “Den hemliga miljonären”.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories