Snödropparna och båtmotor

mars 18, 2012

Igår kväll innan jag somnade gick jag en lång promenad. Så mysigt. När jag var liten var jag mörkrädd men det är jag inte alls längre. Åtminstone inte här. Känner mig så trygg och så lugn här, trots den mörka skogen som min promenadväg går igenom. Men den går också längs vattnet, vilket som ni nog redan vet, är bland det bästa jag vet. Att höra havet. Jag njuter av det. Varje natt när jag somnar lyssnar jag på fåglar och alla ljud från naturen. Gick förbi den lilla hamnen här i Ragnabo och det var inte en båt som var ilagd ännu. Skillnad på sommaren när hamnen är full av båtar. Jag är på jakt efter en ny båtmotor till den lilla pärlan vi har. Nån som har någon? Och just det, snödropparna är ett underbart tecken på att våren är här. Me like.

Gud vad jag älskar att vara på landet. Idag ska jag måla större delen av dagen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories