Snart har det premiär!

juni 3, 2012

Nu är jag i Prag och filmar. Ännu en stad. Och vet ni snart snart har “RESsnap” premiär som programmet heter. Det är 6 minuter långa program med mig runt om i världen. Hoppas ni vill se!? 15 juni…

Nu är jag alltså i Prag. Och när jag hade checkat in igår snörade jag på mig mina löparskor och gav mig ut. Jag gör oftast så. Då får man en bra överblick med en gång. Och samtidigt får jag röra på mig. Prag är vackert. Otroligt mycket kullersten och torn. Berättar såklart mer i mitt avsnitt. På kvällen besökte jag “Årets restaurang” SaSaZu. Otroligt gott och trevligt. Nu ska jag ge mig ut då det är mycket på agendan. 12 videoklipp ska filmas.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Snart har det premiär!

Ewa / juni 3, 2012

Vad spännande med ett nytt TV-program. Jag kommer att sitta som klistrad och följa med Dig runt om i världen. Du tycks hinna med hur mycket som helst. Just nu läsaer jag Din bok nr 2. Har inte så mycket kvar så nu väntar jag ivrigt på nästa. Tror Du den kommer i år ??????

Ha det gott/Kram Ewa

Svara

    Anna Benson / juni 4, 2012

    Fina Ewa! Tack! Dock är det webben som det kommer visas på. Ja, jag försöker fylla mina timmar. Gör inte alla det? Var roligt att du vill läsa. Nästa bok? Hmm ja nog är den på väg… 🙂

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories