Snälla Se & Hör!

april 28, 2013

Läste en notis i veckans Se & Hör. Ofta kan man skaka av sig saker men det här blev jag faktiskt lite illa berörd av och kände att jag ville bemöta. Tråkigt, elakt och så felaktigt. Och ett projekt som ligger mig så varmt om hjärtat och som är så betydelsefullt till förmån för Rosa Bandet. Jag vet inte hur många timmar ideellt jag lägger på detta och jag hoppas att hela projektet ska göra lite skillnad.

Jag kan inte ha synpunkter på deras ordval och framställning i texten, men meningen att jag ville göra en kokbok för att jag är känd känns väldigt trist och ger en väldigt knasig och felaktig bild. Att de dessutom citerar är bara så fel eftersom de aldrig har pratat med mig. Och jag skulle dessutom aldrig ta de orden i min mun.

De har också fel eftersom det kommer en kokbok. Och ICA Bokförlag vill gärna göra böcker med mig. Jag talade med min kontakt och förläggaren där senast i fredags för att reda ut om de har pratat med Se & Hör eller inte och nej, det hade de inte. Kokboken som är ett välgörenhetsprojekt ges dock ut av mitt vanliga förlag Bladh by Bladh. Så nu vet ni det också. Och idag börjar vi till och med plåta innehållet.

Och snälla Se & Hör, visst kanske ni kan ringa nästa gång ni vill citera någon? Inte minst för att öka trovärdigheten i er tidning.

Se & Hör

By the way…Faktum är att jag själv ringde upp Se & Hörs chefredaktör Carina Löfstedt för att få veta var hon hade hört detta som de skriver om. Hon visste inte vem som hade skrivit den eller var uppgifterna kom ifrån men lovade att återkomma.

Det ser jag fram emot.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Snälla Se & Hör!

Eva Celion / april 29, 2013

Det är bra Anna. Stå på dig! Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories