Smoothieseason and jordgubbsfrossa

juli 1, 2011

Just nu är det ju otroligt varmt. Det kan ju knappast någon ha undgått. Jag dricker iskalla smoothies minst en gång per dag. Bäst blir de om jag gör dem själv. Slänger bara ner lite frukter, en skvätt yogurt och lite mjölk så att den inte blir så tjock sen trollar mina lilla mixerstav till en god smoothie. Väldigt gott och nyttigt och perfekt när suget sätter in. Jordgubbar har jag ätit denna vecka för första gången i år (i all fall svenska). Vet inte om det är pappas eller inte? Could be. Nästa vecka ska jag i alla styra kosan mot just pappa och Småland. Räknar med att gå i något av jordgubbslanden då och plocka nån gubbe.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Smoothieseason and jordgubbsfrossa

Brain Seltzer / juli 1, 2011

Smoothies i all ära, men på vägen hit testade jag Honeydew juice. Honungsmelonjuice, enkelt recept: Honungsmelonbitar, lite isbitar och en skvätt socker om man tycker det. Ner i Mixern och kör tills det ser bra ut…. De var dyra på hotellet men jobbet betalade så det var bara att dricka!

Jocke

Svara

    Anna Benson / juli 1, 2011

    Wow jag kommer skippa sockret, men måste absolut testa. Återkommer med rapport. Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories